Стекнување мудрост преку загуба

collage numerology concept 1

 – Стекнување мудрост преку загуба: датуми на раѓање на оние луѓе чија кариера или љубовен циклус ќе заврши во 2024 година

Во годината кога полната месечина паѓа на вашиот датум на раѓање, секогаш има голема јасност, како Универзумот да го вклучи центарот на вниманието и да ви покаже што навистина се случува во вашиот живот. Често во такви години сопружниците дознаваат за неверство или нагли отпуштања или ситуации кои ги принудуваат да го сменат местото на живеење. Ваквите настани не се случајни – би можеле долго да го одложите напредокот во вашиот живот бидејќи не сакавте да иницирате криза и да бидете одговорни за неа. Па… дојде време. Верувајте му на универзумот!

Престанете да се спротивставувате и верувајте му на протокот – тоа е она што сакам да им го кажам на луѓето чии датуми на раѓање паѓаат на полна месечина. Работата е што таков настан се случува само еднаш во 19 години и е обележан со голема внатрешна криза, која често се јавува поради некоја загуба во животот.

baner portland horizontalen

Во времето на полна месечина на вашиот датум на раѓање, Сонцето ја презема енергијата на спротивставување на Месечината, што може да доведе до кулминација во врската со некоја личност или вашето лично его. Затоа во такви години се разведуваме или напуштаме работа и радикално го менуваме правецот на нашиот професионален развој.

Секоја загуба што ќе се случи во 2024 година ќе ја доживеете многу емотивно, бидејќи Месечината во спротивставеност на вашето Сонце ќе донесе прилично бурна реакција на она што се случува. За да имате продуктивна 2024 година, не се држете за работите кои ве разочаруваат и се оддалечуваат од вашиот живот, било да се тоа луѓе, работа или врски.

Во годината кога полната месечина паѓа на вашиот датум на раѓање, секогаш има голема јасност, како Универзумот да го вклучи центарот на вниманието и да ви покаже што навистина се случува во вашиот живот.

Често во такви години сопружниците дознаваат за неверство или нагли отпуштања или ситуации кои ги принудуваат да го сменат местото на живеење. Ваквите настани не се случајни – би можеле долго да го одложите напредокот во вашиот живот бидејќи не сакавте да иницирате криза и да бидете одговорни за неа. Па… дојде време. Верувајте му на универзумот!

Датуми на раѓање:

јануари

24-ти, 25-ти, 26-ти

февруари/февруари

23-ти, 24-ти, 25-ти

март

24-ти, 25-ти, 26-ти

април/април

22-ри, 23-ти, 24-ти.

мај/мај

22-ри, 23-ти, 24-ти.

јуни/јуни

21-ви, 22-ри, 23-ти

јули/јули

20-ти, 21-ви, 22-ри.

август

18-ти, 19-ти, 20-ти

септември/септември

17-ти, 18-ти, 19-ти.

октомври/октомври

16., 17., 18.

ноември/ноември

14-ти, 15-ти, 16-ти.

декември/декември

14-ти, 15-ти, 16-ти.

 

Јулија Лифанова

ATMA/wday/Подготви: Сузана Дулчиќ

baner portland horizontalen