Театар “ Антон Панов “ со претставата “Пчелите ќе умрат “ќе биде дел од меѓународниот фестивал на камерен театар “Ристо Шишков” во Струмица

Шишков 1

Театар “ Антон Панов “ со претставата “Пчелите ќе умрат “ според текст на Иван Вирипаев ќе биде дел од официјалната програма на меѓународниот фестивал на камерен театар “Ристо Шишков” во Струмица на 12.09.2023 г.( ВТОРНИК) во 22 ч.


Шишков 2
Шишков 2
Шишков 4
Шишков 4
Шишков 1
Шишков 1

Шишков 3
Шишков 3