Тест на човештвото

digitization 5194816 960 720 (1)

Се наоѓаме во време кога битката се води за човештвото, за опстанок на човечката цивилизација. На секој поединец е да донесе лична одлука за да избере по кој пат ќе тргне. Верувам дека две третини од населението се разбудиле од состојбата на „програмирање“ и „несвест“ па самите го започнале процесот на лична трансформација.

Човечкиот род веќе треба да живее во „небесни“ услови, со оглед на нивото на технологија што е развиена, па и електричната енергија треба да биде бесплатна затоа што Никола Тесла ја добил да ја сподели со светот.

dzovi kompani baner horizontalen

На секој поединец требаше да му се гарантира дека ќе работи само неколку часа неделно и на тој начин ќе придонесе за заедницата, а остатокот од времето да го прави она што го сака, она за што е роден и да ужива во убавината на планетата, која е наша. Мајка и ни дава се што ни треба за да живееме.потребно. Во нашите постапки првенствено треба да се грижиме што и да земеме од природата да го вратиме за Земјата лесно да се обнови. Така би се задржала потребната рамнотежа. Сепак, тоа не се случи.

Наслов  Духовност  Духовност  Тест на човештвото 

Тест на човештвото 

1159 година
Фото: pixabay.com

Се наоѓаме во време кога битката се води за човештвото, за опстанок на човечката цивилизација. На секој поединец е да донесе лична одлука за да избере по кој пат ќе тргне. Верувам дека две третини од населението се разбудиле од состојбата на „програмирање“ и „несвест“ па самите го започнале процесот на лична трансформација.

Човечкиот род веќе треба да живее во „небесни“ услови, со оглед на нивото на технологија што е развиена, па и електричната енергија треба да биде бесплатна затоа што Никола Тесла ја добил да ја сподели со светот.

На секој поединец требаше да му се гарантира дека ќе работи само неколку часа неделно и на тој начин ќе придонесе за заедницата, а остатокот од времето да го прави она што го сака, она за што е роден и да ужива во убавината на планетата, која е наша. Мајка и ни дава се што ни треба за да живееме.потребно. Во нашите постапки првенствено треба да се грижиме што и да земеме од природата да го вратиме за Земјата лесно да се обнови. Така би се задржала потребната рамнотежа. Сепак, тоа не се случи.

Многумина ја заборавиле својата хуманост и нивната алчност за пари и други материјални работи ги навела да го продадат својот интегритет. Луѓето заборавија на своите основни доблести и ја изгубија својата вредност. Љубов, емпатија, грижа, нежност, несебично помагање, ентузијазам, креативност, сето тоа се карактеристики што секој ги донел со себе при раѓањето.

Многумина не ја развиле својата автентичност поради низата околности во кои живееле. Заборавија дека ние луѓето сме „покритие“ за пари и за се материјално. Ние сме ВИЕ кои создавате сè заедно со Божествената енергија во нас. Затоа човечкиот живот е бесценет затоа што „Божествената искра“ во нас е бесценета. Затоа, СЕГА е време сите да сфатат дека сите сме подеднакво вредни, без разлика кој што работи и на каква позиција има.

portland opc

Мора да се вратиме таму каде што тргнавме на погрешен правец и ги избравме парите и материјалните работи наместо човештвото и интегритетот или и оваа цивилизација ќе пропадне. Многу цивилизации постигнаа многу високи нивоа на технолошки напредок, но сите паднаа на тестот за „човештвото“.

Досега никој официјално не зборуваше за фактот дека луѓето се Божествени суштества и дека секој е ко-креатор со Божествената енергија што живее низ нас и нашето тело. Затоа треба да се вклучи во училишните програми и уште од мали да ги учиме децата кои се. Ние луѓето сме таа Божествена Искра и СЕГА е време да се промени ПАРАДИГМАТА на ЦЕЛАТА ЦИВИЛИЗАЦИЈА.

Се разбира, не беше во интерес на оние на врвот на моќта кои манипулираа со сите нас бидејќи целосно ја изгубија својата моќ и затоа вршеа неверојатен притисок врз сите оние кои се свесни за се и кои продолжуваат да го споделуваат своето знаење со секого. во нивната околина и социјалните мрежи. Сепак, и тоа се промени. Божествените закони се во сила и никој да не ги прекрши.

379636246 2483344625173152 7145445020029331891 n

Последниве години, особено последните три години, се води медиумска војна за секоја душа. Медиумите се тие што шират многу лажни информации, со што многумина залутаа. Затоа СЕГА секој си ја избира „својата вистина“ пошто секогаш живееме по некое верување. Ова е и значењето на реченицата „нека биде по твоја ВЕРА“ која воопшто нема религиозен контекст.

Верата или верувањето е всушност нашиот софтвер, програмата по која живееме затоа што за да постигнеме нешто во животот, да го манифестираме, треба да создадеме единство на нашиот ум, тело и срце. Имајќи предвид дека живееме само во СЕГА, оваа кохерентност е неопходна за да можеме како електромагнетни суштества, какви што сме, да го одржуваме непречениот тек на животот што тече низ нашето тело.

Луѓето се суштества од љубов и светлина, а за да ја задржиме таа љубов и светлина да се движат низ нашето тело, треба да бидеме целосно течни, речиси како мали деца кои се целосно искрени и веруваат во сè, тие се отворени. Кога самите почнуваме да поставуваме пречки, кога се плашиме или се сомневаме во вистината на било што, тогаш нема рамномерен проток на енергија.

banerПРИМА ДЕНТi horizontalen

Често се случува поради информациите што ги слушаме да создадеме атмосфера во која постојано се присутни стравот и сомнежот, па нашето тело реагира или со замор или болест. Доколку таквата состојба трае подолго, често добиваме хронична форма на болеста бидејќи не ја разбираме причината што довела до болеста, а не ја разбира ниту официјалната медицина. За жал, денешната медицина повеќе не лечи луѓе, туку продава лекови.

Железара Џајми Комерц

Човештвото е изгубено во таа многу важна гранка од човечкиот живот, која треба да биде насочена кон човекот и зачувување на сите негови човечки способности. Исто така, многу гранки на економијата паднаа на тестот на човештвото, а најголемото разочарување доаѓа токму од најобразованите луѓе. Нема хуманост, нема интегритет. Го продадоа својот лик за пари, моќ и позиција.

Речиси може да се каже, СЕГА сме во последниот „круг на пеколот“ од кој се спасуваме токму со нашата хуманост и делувајќи од љубов, од срце и повеќе не се криеме зад слоганот „Јас само си ја вршев работата. “.

Божествениот план за ослободување на човештвото е на сила и сè се одвива како што треба. Можеби изгледа хаотично, но се си доаѓа на свое место. Огромното мнозинство веќе одлучи дека никогаш повеќе нема да има војна, глад и беда, па знам дека се доволно будни за да ја оживеат својата хуманост и СЕГА почнат да им помагаат на сите на кои им треба помош.

Сите сме СЕГА на тестот на човештвото затоа што сè што ни треба за тоа е во секој поединец. На сите им беше дадена таа неопходна алатка, нивниот талент, да го сподели со другите. Златното доба ни ја отвори вратата.

Изобилството на планетата е многукратно повеќе од она што ни треба, па ајде да одиме, СПОДЕЛИ и да избереме хуманост!

џајми комерц главен банер

Љиљана Посавец