Трета чакра: ослободување на вашата моќ

treca cakra

ОНЛАЈН: 18.10.2023. 18:00 – 22:00 часот (достапно и снимање по работилницата)
Предуслов: Основен курс DNK2 ThetaHealing®

Со исцелување на третата чакра, излегуваме од стагнантната и безволна енергија и почнуваме да чувствуваме волја, страст и желба да бидеме проактивни и да ги споделуваме нашите знаења и квалитети со другите луѓе.

Кога ќе успееме да ги надминеме сопствените стравови и несигурности складирани во првата чакра, да се поврземе со нашите чувства и да го прифатиме задоволството во активната втора чакра, време е да преземеме акција. Подготвени сме да му покажеме на светот кои сме, која е нашата вредност и сила!

ПРЕДАВАЧ:

nada1

Исцелувањето на третата чакра е исцелување на нашето РАНЕТО ЕГО и враќање на рамнотежата на нашето вистинско јас.
Преку вежбите за исцелување тета, ќе станете свесни за одбрамбените механизми на вашето его и причините зошто егото се повлече или треба да се забележи.

Во работилницата ќе научите:
• Зошто го избираме СРАМОТ наместо личната моќ во текот на животот
• Што е вистинска лична моќ и како повторно да се поврземе со неа
• Кои искуства од детството директно го оштетуваат нашето чувство за лична сила и моќ
• Како да ја подигнеме самодовербата и чувство за вредност
• Зошто се откажавме од сопствената автентичност
• Кому сте му ја дале улогата на авторитет во вашиот живот и сè уште ја храните
• Како да ја вратите волјата и страста да дејствувате и да бидете активни во сите аспекти на животот
како дел од предавањето, ќе научите:
• Како се манифестира вишокот и како недостатокот во третата чакра
• Важноста на задниот аспект на третата чакра во заздравувањето на првите три чакри
• На какви болести и зависности сме склони поради нерамнотежа во третата чакра
• Список за тестирање и работа на верувањата складирани во третата чакра
• Моќна вежба за користење на енергијата на вашите раце за лекување и полнење на чакрите
• Препораки за понатамошно одржување на балансирана трета чакра

dzovi kompani baner horizontalen

Програмата „Патување низ светот на чакрите“ е поделена на 7 модули кои се обработуваат во посебни денови од 18:00 до 22:00 часот.
• МОДУЛ 1: систем на сите чакри заедно и посебна работа на 1-ва, коренска чакра
• МОДУЛ 2: специјална работа со 2-та, сакрална чакра
• МОДУЛ 3: специјална работа со 3-та, чакра соларен плексус
• МОДУЛ 4: специјална работа со 4-та ., срцева чакра
• МОДУЛ 5: специјална работа со 5-та, чакра на грлото
• МОДУЛ 6: специјална работа со чакра 6-то, трето око
• МОДУЛ 7: специјална работа со 7-та, чакра круна

banerПРИМА ДЕНТi horizontalen

Оваа програма беше развиена за да го истражи светот на чакрите преку тета исцелување и за тета-практичарите да научат многу повеќе за чакрите отколку што е опфатено во курсевите.

Програмата „Патување низ светот на чакрите“ ќе биде достапна на нашата онлајн платформа за сите што ќе се запишат на целата програма. Можете да ја снимите целата програма дури и ако не сте ги слушале претходните делови од програмата (ќе добиете снимка од пропуштениот дел). Можете да го слушате секогаш кога ви одговара и онолку пати колку што сакате. Снимките ќе бидат достапни до 1 март 2024 година. Ако сте се пријавиле само за еден дел од програмата, ќе имате пристап само до снимањето на тој модул.

 

Категорија:  Астрологија,Карма,Духовност