Турнир во Street Basket Владевци 2023


⏰ Рок на пријавување до 24.08. , Ждрепка на 25.08 во 20:00h
🚨 Ограничен број на Екипи до 10!
🏀 Индивидуален Натпревар во 3-Point Shooter !

26-27 август