Што е Квантно лекување и хипнотичка регресија и каква е оваа техника?

274470276 140237705149078 8521393928714953212 n

Што е Квантно лекување и хипнотичка регресија и каква е оваа техника?

Техниката за квантно исцелување хипноза (QHHT®) е развиена од прославената Долорес Канон, која ја усоврши својата техника пред повеќе од 45 години, а со неа таа подвргна илјадници луѓе ширум светот и објави речиси дваесет книги за нејзините наоди.

QHHT е повеќе од само регресија од минатиот живот; тоа е патување до вашата повисока свест за да можете да дознаете повеќе за себе.
Живееме во време кога човечката свест се шири со експоненцијална брзина.

Исто како што вашата потсвест, позната како Високо Јас, Виша Свест, Наддуша, Божествено Јас, Христова свест, Универзален ум, ќе ви покаже што точно треба да видите во вашата QHHT сесија, вие всушност бевте водени овде.

Барате одговори за вашиот ум, тело и дух. За некои сте само љубопитни, а за други се работи за вашата емоционална и физичка состојба.
За време на вашата сесија за хипноза, вашето Високо Јас ќе ве однесе до најсоодветното време и место. „Најсоодветното време и место“ може да биде минат живот, живот надвор од светот, различен димензионален живот, па дури и овој сегашен живот.

Во ова исцелувачко дело, ќе научиме како другите ваши животи влијаат на овој сегашен живот и ќе добиваме одговори и ќе бараме каква било исцелувачка работа од вашето Вишо Јас.

Вашето Високо Јас знае сè за вас, вклучувајќи ги и сите други ваши животи; исто така те сака безусловно и е секогаш, секогаш со тебе. Многумина од нас имале бројни животи, а за некои ова е ваш прв човечки живот.

Заедно, можеме да откриеме која е вашата животна цел, зошто избравте да дојдете во овој живот во овој момент, потеклото на вашите сегашни предизвици без разлика дали се тоа емоционални, ментални, физички или духовни и како да се излечите од овие предизвици.

Ова се само примери за тоа што можеме да откриеме. Можностите се многубројни и се ограничени само од вашата фантазија.

извор: Фејсбук