ЃОРГЕ БОЖИНОВ- Нова механизација за општина Ново Село

412905080 377285428134999 5592816729823863576 n
🇲🇰🇨🇭🇺🇳Денес на мое огромно задоволство Општина Ново Село изразува огромна благодарност до Амбасадата на Швајцарија и Амбасадорката, Вероник Улман, УНДП и Постојаниот претставник на УНДП Армен Григоријан за набавката на нова механизација багер, трактор и приколка кои беа одбрани непосредно од граѓаните преку форумските сесии на проектот Форуми во заедницата.
✅️Проектот има за цел зајакнување на општинските совети, и претставува одлична алатка за успешно вклучување на граѓаните во процесот на дефинирање на проблемите и донесување одлуки со директно влијание на промените
📣Со директното вклучување, граѓаните на Општина Ново Село денес добија нова механизација и покажаа демократска зрелост со тоа што го прифатија процесот како модел за развој на нашата општина -напиша Божинов.
411016094 377286304801578 8305210901574317572 n
411016094 377286304801578 8305210901574317572 n
412078701 377286418134900 1337061397769958153 n
412078701 377286418134900 1337061397769958153 n
412078710 377285391468336 8096078380027451782 n
412078710 377285391468336 8096078380027451782 n
412081044 377286271468248 4136657131541587333 n
412081044 377286271468248 4136657131541587333 n
412134471 377285371468338 8520942915859253123 n
412134471 377285371468338 8520942915859253123 n
412481454 377286478134894 2945813369934242134 n
412481454 377286478134894 2945813369934242134 n
412855800 377286084801600 6074430645180868468 n
412855800 377286084801600 6074430645180868468 n
412872709 377286458134896 8825137949611279274 n
412872709 377286458134896 8825137949611279274 n
412905080 377285428134999 5592816729823863576 n
412905080 377285428134999 5592816729823863576 n