Ѓорги Божинов:Се врши порамнување на патниот правец кон Баделен, во пресрет на големиот христијански празник Успение на Пресвета Богородица


Со одлука на Советот на Општина Ново Село, се врши порамнување на патниот правец кон Баделен, во пресрет на големиот христијански празник Успение на Пресвета Богородица,напиша Божинов Градоначалник на Општина Ново Село