НОВО

Јавниот градски превоз, долгогодишното барање и желба на граѓаните во Штип, стана реалност!


Јавниот градски превоз, долгогодишното барање и желба на граѓаните во Штип,  стана реалност!

ОВА Е ДАТУМ ЗА ПАМЕТЕЊЕ!
Јавниот градски превоз, долгогодишното барање и желба на граѓаните во Штип, денес стана реалност!
Со 6 нови, модерни и удобни автобуси, од 1 Септември ќе овозможиме штипјани да имаат квалитетен јавен транспорт, а учениците на време и безбедно да пристигнуваат на настава.
Успеавме да оствариме уште една наша визија и уште еден сон на секој граѓанин на нашата општина!
Напиша Иван Јорданов Градоначалник на Општина Штип.