Јане ЧЕНТО: Денеска е разрешен МОНСТРУМОТ кој уништи многу човечки животи и фамилии.

fb img 1700779451287

❌ Денеска е разрешен МОНСТРУМОТ кој уништи многу човечки животи и фамилии.

🗯️ Имам нешто да му порачам на тој МОНСТРУМ што донесе загрозен сведок да лажи во суд и ја исклучи јавноста за да не слуша Македонскиот народ какви болни лаги се зборуваат таму.

baner portland horizontalen

👁️‍🗨️ Монструму, 2024 ќе биде година каде ќе се отвори случајот 27ми Април, ќе се дознае што правеше во тој случај и како без докази осуди невини луѓе на 200 години затвор.

⚖️ Ова што те разрешуваат денес
Е ПОЧЕТОК НА ТВОЈОТ ТЕЖОК КРАЈ‼️

🏴 Те слушам пензија ќе си земала, само да ти порачам и да ти ветам ТАА ПЕНЗИЈА ЌЕ ЈА ЗЕМАШ ВО ЗАТВОР, онаму каде што нас нѐ прати невини.
Со твојот болен мозок намести чесни македонски патриоти да лежат во затвор.

portland opc

Т Е Ж О К Ќ Е Т И Б И Д Е К Р А Ј О Т‼️

Имам нешто да им порачам и на сите слуги и извршители што беа вмешани во местенката за 27ми Април и кои сооработуваа со Монструмот повеќе од 7 години……и Вас ве чека истото и Ви порачувам, сега е време да си кажете зошто го прававете тоа и по чии наредби, можеби ќе си ја исперите совеста и ќе Ви простиме, во спротивно ќе му правите друштво на овој МОНСТРУМ во затвор за скоро 😉

Правдата ќе дојде за брзо 👁️⚖️👁️

Ќе се сретнеме ЗА МНОГУ БРЗО 😁

Да живее Република Македонија! 🇲🇰

 

Фејсбук статус на Јане ЧЕНТО