ЏОВИ КОМПАНИ ОБЈАВУВА ОГЛАСИ ЗА РАБОТА И ТОА:

ПРОФИЛНА ЏОВИ ЛОГО
ДГТУП ЏОВИ КОМПАНИ објавува Оглас за вработување на:
ГРАДЕЖЕН ИНЖИНЕР со работно искуство , и работа со компјутер AUTO CAD.
Сите заинтересирани можат да се јават на следниве телефони или директно во канцелариите на ЏОВИ КОМПАНИ веднаш над СВР Струмица .
Тел. 070 253 737 071 271 138 е-маил:info@jovikompani.mk

 

oglas gradezen inziner


Се продава деловен објект!
Информации на тел: 070/ 253 737 | 071 271 138
e-mail> info@jovikompani.mk

se prodava deloven objekt


ДГТУП ЏОВИ КОМПАНИ објавува Оглас за вработување на:
МЕХАНИЧАР за градежни и тешки моторни возила.
Сите заинтересирани можат да се јават на следниве телефони или директно во канцелариите на ЏОВИ КОМПАНИ веднаш над СВР Струмица .
Тел. 070 253 737 071 271 138 е-маил:info@jovikompani.mk

oglas za mehanicar za teski vozila


ДГТУП ЏОВИ КОМПАНИ објавува Оглас за вработување на:
ПОМОШНИК ОПЕРАТОР за работа на Бетонска база во Струмица.
Сите заинтересирани можат да се јават на следниве телефони или директно во канцелариите на ЏОВИ КОМПАНИ веднаш над СВР Струмица .
Тел. 070 253 737 071 271 138 е-маил:info@jovikompani.mk

ОГЛАС ЗА ПОМОШНИК ОПЕРАТОР ВО БЕТОНСКА БАЗА


За подетални информации можете да не контактирате на следниве телефони:

070 253 737 ,071 271 138  или на е-маил: info@jovikompani.mk  или директно во просториите на ЏОВИ КОМПАНИ

На ул. Никола Тесла бб , веднаш над СВР Струмица во првата зграда.

Категорија: ОГЛАСНИК И СООПШТЕНИЈА