🇲🇰ГОРДОСТ МАКЕДОНСКА🇲🇰 📢КУД Јане Сандански е бренд со кој се гордее Општина Ново Село, а ќе се гордее и Македонија


🇲🇰ГОРДОСТ МАКЕДОНСКА🇲🇰
📢КУД Јане Сандански е бренд со кој се гордее Општина Ново Село, а ќе се гордее и Македонија