10 луди работи што интровертите ги прават и треба да ги знаете


  1. Тие можат лесно да поминуваат денови без никаква човечка интеракција.
  2. Тие се чувствуваат лошо за вашата лоша смисла за хумор, но се обидуваат да се смеат за да ве направат среќни.
  3. Знаејќи го одговорот, но сè уште не одговарам на часот.
  4. При нарачка, ако не можат правилно да го изговорат името, тогаш тоа јадење нема да се нарача.
  5. Побарајте од помалиот брат или сестра да прави работи за да не мора да ја напуштате куќата.
  6. Секој разговор има претходно постоечко сценарио во нивната глава.
  7. Тие се всушност доста смешни и смешни во својата глава и посакуваат луѓето да знаат за тоа.
  8. Тие не се впуштаат во разговор со другите затоа што се зафатени со дебата во главата.
  9. Тие се навистина смешни и духовити за пораките, но повиците им се незгодни.
  10. Тие се сосема свесни за нивната личност.