Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ г-дин Игор Јанушев утре (петок) 02.03.2018 во посета на ОК ВМРО-ДПМНЕ Струмица на средба со членството

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ г-дин Игор Јанушев утре (петок) 02.03.2018 во посета на ОК ВМРО-ДПМНЕ Струмица на средба со членството на ВМРО-ДПМНЕ и раководството на ОК Струмица.

Повик до сите заинтересирани членови,активисти и симпатизери на ВМРО-ДПМНЕ да присуствуваат на средбата .

Покрај посетата на Генералниот секретар Иван Јанушев во ОК ВМРО-ДПМНЕ Струмица пред тоа ќе ги посети и Василево,Ново Село,Босилово,Конче и Радовиш.

Состанокот ќе се оддржи во просториите на ОК ВМРО-ДПМНЕ Струмица.

Почитувани, петок (02.03.2018 година) со почеток од 20:00 часот ќе остварам посета на Општинскиот Комитет во…

Posted by Igor Janushev on Thursday, 1 March 2018

Повеќе