Кога амбалажите продаваат… (фото)

Амбалажата на еден производ може да го стави неговиот квалитет во втор план и тоа е одличен успех во сферата на маркетингот и дизајнот.

koga-ambalazite-prodavaat-001.jpg

Има толку многу варијации на еден ист производ, што кога ќе застанете пред полиците во супермаркетите, невозможно е да се одлучите.

Овие амбалажи дефинитивно ви ја олеснуваат работата, бидејќи без двоумење ќе посегнете по нив, наместо по нивната конкуренција:

Вино – крв од грозје

koga-ambalazite-prodavaat-01.jpg

Чили сос

koga-ambalazite-prodavaat-02.jpg

koga-ambalazite-prodavaat-03.jpg

Шише вино од кое се вадат две чаши

koga-ambalazite-prodavaat-04.jpg

Чадор полн со свеж зеленчук

koga-ambalazite-prodavaat-05.jpg

Ластичиња за коса

koga-ambalazite-prodavaat-06.jpg

Маслиново масло доволно за една порција

koga-ambalazite-prodavaat-07.jpg

Млеко директно од крава

koga-ambalazite-prodavaat-08.jpg

Пица на парче

koga-ambalazite-prodavaat-09.jpg

Розово вино кое ви става розови очила

koga-ambalazite-prodavaat-10.jpg

За љубителите на костени да не оставаат неред

koga-ambalazite-prodavaat-11.jpg

Елегантни колачиња

koga-ambalazite-prodavaat-12.jpg

Сет за хигиена во „голи“ пакувања

koga-ambalazite-prodavaat-13.jpg

Висечки букети

koga-ambalazite-prodavaat-14.jpg

Да не остане капка вино

koga-ambalazite-prodavaat-15.jpg

Шише вода за додека вежбате

koga-ambalazite-prodavaat-16.jpg

Кондоми за џентлмени

koga-ambalazite-prodavaat-17.jpg

Оригинален, природен мед

koga-ambalazite-prodavaat-18.jpg

Фантастично пакување за кесички чај

koga-ambalazite-prodavaat-19.jpg

Портокали за кои не ви треба кеса

koga-ambalazite-prodavaat-20.jpg

Повеќе