Прес конференција на Единствена Македонија: Владеачката партија „Погреб за Македонија„ ја стопира изградбата на руска црква во Скопје, а молчи за албански џамии – дивоградби!

На денешната прес конференција на политичката партија „Единствена Македонија„ Стефан Влахов Мицов ја нарече СДСМ како партија „Погреб за Македонија„ и се прес конференцијата беше за стопирањето на „Руска Црква„ во Скопје ,а воедно истакна дека власта со нејзините двојни аршини молчи за албанските дивоградби џамии.

Проследете ја целата прес конференција на Стефан Влахов Мицов и Единствена Македонија .

Прес на Стефан Влахов Мицов -Единствена Македонија 09.03.2018

Прес конференција на Единствена Македонија: Владеачката партија „Погреб за Македонија„ ја стопира изградбата на руска црква во Скопје, а молчи за албански џамии – дивоградби!

Posted by Медиа24 on Friday, 9 March 2018

Повеќе