Александар Донев предложен за нов член во ЦК на ВМРО-ДПМНЕ за Струмица

ИК на ВМРО-ДПМНЕ му предложи на Централниот комитет и двајца нови членови на ЦК, Јохан Тарчуловски и Зоран Коцевски, информираат од партијата.

Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ му предложил на Централниот комитет нови членови на ЦК да станат Јохан Тарчуловски и Зоран Коцевски, како и 9 нови претседатели на општински комитети – Дејан Митески за Аеродром, Гане Петров за Центар, Тони Јаревски за Карпош, Бобан Стефковски за Гази Баба, Александар Донев за Струмица, Петар Ристески за Прилеп, Марин Ристески за Сарај и Кенан Абди за Студеничани.

Повеќе