Уапсен е Борислав Стоиљкович ,новинар на ИНФОМАКС


Вечерва полицијата на СДСМ поради непознати причини го привиде брутално новинарот на ИНФОМАКС Борислав Стоиљкович.

Неофицијално поради снимен материјал кога полицијата употребила солзавец ,кој го имал снимен,ова е во домен на шпекулација само.

Во прилог видео од приведувањето од страна на полицијата,мотивите засега непознати,со повеќе информации воп текот на утрешниот ден.

Уапсен е Борислав Стоиљкович ,новинар на ИНФОМАКС

Вечерва полицијата , поради непознати причини го привиде брутално новинарот на ИНФОМАКС Борислав Стоиљкович.

Posted by Медиа24 on Sunday, 17 June 2018


Објавено во: АКТУЕЛНО

Повеќе