За наредните претседателски избори има независен кандидат?!


Тодор Петров ќе се кандидира за претседател на Македонија

Ќе бидам иден претседател на Македонија, изјави синоќа претседателот на Светскиот македонски конгрес (СМК), Тодор Петров во емисијата „Само вистина“.

Петров најави дека ќе влезе во трка како независен кандидат и дека ќе ги собере потребните потписи за номинација на следните претседателски избори.


АКТУЕЛНО24

Повеќе