Апасиев во свој стил: “Конечно! Пронајдено е селото од кое потекнуваат сите комуњарско-соросписки TРОЛОВИ”

“Конечно! Пронајдено е селото од кое потекнуваат сите комуњарско-соросписки TРОЛОВИ” – напиша професорот Димитар Апасиев на својот Фејсбук профил.

Конечно! Пронајдено е селото од кое потекнуваат сите комуњарско-соросписки ТРОЛОВИ :)#ЏабеХејтатеВишеСтеПробиени

Posted by Димитар Апасиев on Tuesday, 10 July 2018

Повеќе