“Ментално нестабилни сме сите у државава што дозволуваме вака да ни прават!!! Срам да ни е на сите”напиша Стојанче Стоилов

“Ментално нестабилни сме сите у државава што дозволуваме вака да ни прават !!!

Срам да ни е на сите….

За мене секогаш ќе биде МАКЕДОНИЈА !!!”, напиша Стојанче Стоилов на својот Фејсбук профил по промената на државното име.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217947473019683&id=1270465052

Повеќе