Мицкоски-„За пусти пари го продаде својот народ. За власт, за моќ, за функции, Зоране.

„Кога не знаеш зошто се случува ова синко, да знаеш за пусти пари го продаде својот народ.

За власт, за моќ, за функции.

И затоа денес ги нема парите, ниту во народот, ниту во фирмите.”

Ех Зоране… ќе остане запишано.

Напиша Мицкоски за Зоран Заев на линкот подолу видео клип.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1144192709089520&id=829371753904952

Повеќе