НАРОД СЕ СОБИРА ПРЕД СОБРАНИЕ: Мрежата #Бојкотирам преку социјалните мрежи упати повик, граѓани се собираат пред Собранието

Народ веќе почна да се собира пред Собранието на Р.Македонија, откако мрежата #Бојкотирам објави повик до сите граѓани да дојдат пред законодавниот дом каде за вечерва се планира промена на уставното име

ИТНО (МАСОВНО ШИРИ И СПОДЕЛУВАЈ)

Денес власта планира да го смени името! Сите пред собрание! За Македонија се работи! – стои во повикот на #Бојкотирам на Фејсбук.

Повеќе