Русјаков:Слободата да ви биде затвор, а парите, беда.

Проклети да сте! За навек.
Проклети да сте затоа што ми го укинувате постоењето, татковината, идентитетот.
Проклети да сте затоа што во овие мои 41 година за првпат успеавте да родите омраза во моето срце. Омраза кон вас.
Јас можеби сега ќе војувам за да го истерам демонот на омразата од срцево, ама вашите срца се удобни живеалишта за сите демони.
Проклети да сте!
Слободата да ви биде затвор, а парите, беда.

Напиша Александар Русјаков на својот фб.

Повеќе