Каракамишева: И шибицарите на Камен мост знаат повеќе политика од СДСМ!

Ова што го прави СДС последните 2 год. нема врска со политика.Ова е класичен пазар на малоумни трговци кои не знаат ни цена да закачат на тоа што го продаваат затоа што робата им е украдена од народот. Бувљаци со шверцерски живот.И шибицарите на Камен мост знаат повеќе политика!

Напиша Каракамишева на својот твит профил.

Повеќе