Досега 14 луге загинаа, Четврток и петок денови на национална жалост

Вечерва Владата на Република Северна Македонија наредните два дена ги прогласи за ден на жалост по големата трагедија која денеска се случи во која загинаа 14 лица.

Знамињата следните два дена ќе бидат на половина копје, а медиумите треба да ја прилагодат својата програма.

Повеќе