Во сообраќајна несреќа во Германија, загина пејачот Шабан Шаулиќ

НОВА ТВ

Во сообраќајна несреќа во Германија, загина еден од најпознатите пејачи на народна музика на Балканот Шабан Шаулиќ. Веста ја објави српските медиуми.Според сознанијата на Блиц, несреќата се случила во градот Билефелд, во северозападниот дел на Германија

Повеќе