Патриоти се судат по два века казна, а терористи од ИСИС три пати помали казни, истакна Мицкоски

Мицкоски се осврна и за неправдите и неисполнетите ветувања на власта, дека ветуваа подобар живот за младите, но ништо не исполнија, патриоти се судат по два века казна, а терористи од ИСИС три пати помали казни, на земјоделците загарантиран откуп и повисоки субвенции, а ништо од тоа се нема исполнето и од ветувањата бегаат како ѓавол од темјан.

Подготвен сум се што било направен спротивно од волјата на народот, кој работи и греши и подготвен сум да го прифатам на себе, подготвен сум да водам и да понудам решенија за подобра иднина и честита Македонија. Но тоа што било доброи и било корисно, а имало илјадници проекти подготвен сум да ги усовршам, проширам надградам да понудам дополнителна иновација и сето тоа да го понудам на граѓаните, кажа Мицкоски

Повеќе