(Видео) ,,ПЉАЧKA” НА ВЕКОТ: За 2 години СДСМ потрошиле 9 милијарди евра, државни пари!

Професорот Љупчо Ристовски во своето гостување во Само Вистина итакна дека за изминативе две години власта на СДСМ и Зоран Заев потрошила неверојатни 9 милијарди евра, а притоа граѓаните од нив не виделе изработка на ниту еден голем инфраструктурен проект.

-За воља на вистината оваа влада за две години потроши 9 милијарди евра. Читајте ми од уста, две години 9 милијарди евра, потроши оваа влада, не видовме еден голем инфраструктурен проект освен крпеници. 9 милијарди се отидени од џебовите на граѓаните. Дали знаете што тоа значи? Ние секојдневно се задолжуваме да го сервисираме долгот, на ивица на свлечиште сме, вели Ристовски.

Повеќе