Бил Николов: Заев, нема да престанам додека не бидеш затворен за велепредавство

Секоја Македонска фолк песна е за Македониија, не за Северна Македонија. Пораснавме пеејќи за трагичната поделба на Македонија. Емотивни сме за историјата на Македонците кои ги издржале бруталните премрежја.

Заев, нема да престанам додека не бидеш затворен за велепредавство.

-напиша на твитер Бил Николов.

 

Повеќе