Да и помогнеме сите на Симона,бидејќи заслужува нормален живот како и секој!

Симона Николова од Скопје, боледува од Фридрикова атаксија и дијабетес. Таа има потреба од 17.000 долари, средства кои се потребни за повторно лекување со пресадување на матични клетки во Пекинг, Кина.

Симона веќе беше на еден третман и има напредок во своето здравје.

Таа одново бара помош од сите добронамерни и хумани луѓе да и помогнат и да донираат.

Донирајте на следниот телефонски број и трансакциска сметка:

Повеќе