Се бара 54-годишниот Марјан Велев – Мичо од Добрејци

Од вчера е исчезнат 54-годишниот Марјан Велев – Мичо од Добрејци, струмичко. Последен пат е виден вчера околу 09:00 часот, кога излегол од својот дом и од тогаш му се губи секаква трага.

Исчезнувањето на Марјан Велев е пријавено во СВР Струмица и се преземаат мерки за негово пронаоѓање.

Семејството ги моли сите кои го имаат видено или имат било каква информација да се јават на: 078/253-259 или во СВР Струмица.

Повеќе