САШО ТАСЕВСКИ: Лекарски тим под итно да влезе во Собрание и да направи систематски со тест на тешки и лесни дроги

Под итно да влезе во Собрание лекарски тим и да направи систематски на пратениците, со тест на тешки и лесни дроги. Да се види зошто државава ни е дрогирана, пишува екс-директорот на Драмски театар, Сашо Тасевски на својот Фејсбук профил.

Повеќе