Тамара со својот моќен глас ја однесе Македонија во финале

Тамара со својот моќен глас ја занеми Европа.

Нашата претставничка на Евровизија ги покажа своите извонредни вокални способности. Се претстави себеси и Република Македонија во најдобро светло.

После долго време Македонија обезбеди пласман во финалето на Евровизија.

Секоја чест, Тамара!

https://www.facebook.com/EurovisionSongContest/videos/574990999677205/?t=0

Повеќе