Младите од Ново Село го пречекаа Заев со порака: „Црна трака пресековте за Македонија”

Младите од општина Ново Село го пречекаа премиерот Зоран Заев со порака: „Црна трака пресековте за Македонија”.

Посетата на Заев е заради сечењето црвена лента на реновираната општинска зграда што е најкритикуваниот проект од страна на граѓаните бидејќи истата е реноворана со задолжување на општината, а цената на зафатот е 600.000 евра, пари кои граѓаните на општината треба да почнат да ги враќаат по завршувањето на мандатот на актуелниот градоначалник.

Повеќе