“Пурпурен остров” од Михаил Булгаков во режија на Наташа ПоплавскаТеатар Антон Панов Струмицапремиера 03 септември 2019

НУЦК АНТОН ПАНОВ во вторник 03.09.2019 со нова претстава премиерно пред струмичани.

“Пурпурен остров” од Михаил Булгаков во режија на Наташа Поплавска Театар Антон Панов Струмица премиера

03 септември 2019

“Purple Island”by Mikhail Bulgakov, director Natasha PoplavskaTheater Anton Panov Strumica premiere 03 September 2019

Покана до сите љубители на театарот во Струмица, претстава која треба да биде видена од љубителите на сценската уметност-театар во поголем број.

 

Повеќе