д-р Анита Ангелевска -Во Oпштина Битола се вработуваат само роднини на штета на продуктивноста, ефикасноста и ефективноста

д-р Анита Ангелевска, советничка, Совет на општина Битола

-Во општина Битола се вработуваат само роднини на штета на продуктивноста, ефикасноста и ефективноста

* Во општина Битола се вработуваат само роднини на штета на продуктивноста, ефикасноста и ефективноста 😨

Gepostet von Анита Ангелевска am Montag, 2. September 2019

Повеќе