д-р Анита Ангелевска-Петровска да си поднесе оставка!

д-р Анита АнгелевскаЛицемерно, импровизаторски и несериозно се квалификативите за односот на СДСМ, нивната владеачка…

Gepostet von Медиа24 am Freitag, 18. Oktober 2019

д-р Анита Ангелевска

Лицемерно, импровизаторски и несериозно се квалификативите за односот на СДСМ, нивната владеачка коалиција и градоначалничката Наташа Петровска кон прашањето за чистиот воздух и заштитата на животната средина во Битола. Единствено што можат сега да направат е да имаат доблест и да ја убедат Петровска да си поднесе оставка!

д-р Анита Ангелевска, ВМРО ДПМНЕ,
Совет на општина Битола

Повеќе