Да му помогнеме на 3-годишниот Владимир Грчев од Струмица


Малиот Владимир Грчев од Струмица, има само 3 години и пред себе голема борба. Борба за неговото здравје. Тој боледува од церебрална парализа. За подобрување на неговата состојба, родителите самостојно одлучиле да го однесат на рехабилитација и третмани во клиника во Турција.

Да му помогнеме на Владимир!

Телефонски број за донации преку мрежета на Телеком: 143-123

Телефонски број за донации преку мрежата на А1 (ВИП)143-465

Хуманитарни сметки за донации:

Комерцијална Банка

300031000004317

Sparkasse Банка

250008000810856

За донации од странство:

Viktorija Grcheva

IBANMK07250082220151433

SWIFTINSBMK22


 

Повеќе