ВМРО-ДПМНЕ ОК СТРУМИЦА – ОБНОВАТА ДОАЃА


ВМРО-ДПМНЕ ОК СТРУМИЦА ,ГИ ПОВИКУВА СВОИТЕ СИМПАТИЗЕРЕИ И ЧЛЕНОВИ  ,НА 21.12.2019 год.(САБОТА)  ВО С.Ц.  ЈАНЕ САНДАНСКИ – СКОПЈЕ .
ПОАЃАЊЕ ОД СТРУМИЦА ВО 11 ЧАСОТ , ПРЕД ТИНЕКС!

 

https://www.facebook.com/events/937475769986714/

#Македонија2020 , #Macedonia2020

Повеќе