ПАНДОВ -Берете памет во глава, на крајот да не треба на најлошиот начин да разберете дека ви биле бадиела парите и кариерите кои сега ви ги ветува Заев

Додека во Македонија народот во грч и со нетрпрние го очекува продолжувањето на судењето за Рекет, во кое Боки детално ќе и појасни на македонската јавност која била улогата на Вице, Фрчко, Башке, Филипче, Радмила и Сашо О. во организацијата на рекетот и изнудување на над 7.000.000 милиони евра од македонските бизнисмени, Заев преку своите слуги во судството и понатаму надвор од законот се обидува да направи што поголема штета. Изборите ене ги каде се, рејтингот на СДС е во слободен пад, па како очајници и губитници играат на картата…

Повеќе...

ГРАДОНАЧАЛНИЧКО ФИЈАСКО !

На локалните избори во 2017 година СДСМ освои рекорден број на градоначалнички места, а на опозицијата ù останаа само пет помали општини – резултат кој ни самите не го очекуваа, но го направија и го добија со добро изведен изборен инжињеринг, пред сè со помош на полицијата и министеството за труд, но и со ветени илјадници нереални проекти и програми. Но иако помина повеќе од половина мандат на градоначалниците, еве се троши третата година од нивното владеење, не може да се види ништо од ветеното. Ги нема ветените затворени базени,…

Повеќе...