ТРПЧЕВСКИ ВО ШТИП НА БОЧВАРСКИ: Концертот прекинат, во салата немало греење и имало проблем со струјата


Светски познатиот пијанист Симон Трпчевски деновиве после пауза од 11 години повторно настапи во Штип, пишува Курир.мк.

Концертот кој што се одржа во рамки на Домот на културата „Ацо Шопов“ виртуозот бил приморан да го прекине поради лошите услови, односно поради фактот што во салата немало греење, а имало проблеми и со струјата.

Во видеото во продолжение ќе можете целосно да видите за што точно станува збор:

Повеќе