Боки најави кривични пријави: Каде да ја пријавам Вилма Рускоска за криминал од 4 милиони евра


Обвинетиот Бојан Јовановски рече дека има несоборливи докази против обвинителката Вилма Рускоска за криминал од 4 милиони евра и бара нејзино иземање.

Каде да ја го пријавам лицето Вилма Рускоска? Кај Вилма Рускоска?, праша Јовановски.

Тој рече дека не ја смета за надлежен обвинител.

Не може таа да ме гони кога имам доказ за криминал од 4 милиони евра, додаде Јовановски.


Извор и фото: presingtv.mk

 

Повеќе