ХАОС ПРЕД СИТИ МОЛ ЗАРАДИ ДОЈАВА ЗА БОМБА! Цел трговски испразнет! (ФОТО)

извор: ВЕЧЕР.МК


Трговскиот центар „Сити мол“ во Скопје е евакуиран откако стигнала дојава за бомба. Посетителите и сите вработени во трговскиот центар се евакуирани од молот и стојат надвор, а улиците и сите приоди кон објектот се затворени.

Според вработените во центарот  полицијата ги евакуирала откако добиле дојава за бомба.

Нашата екипа е на терен, наскоро повеќе детали.


 

Повеќе