ПРЕС: Советничка група на ВМРО – ДПМНЕ во Собрание на општина Струмица. Д-р Мимоза Костуранова Алексиќ.


ПРЕС: Советничка група на ВМРО – ДПМНЕ во Собрание на општина Струмица.

Д-р Мимоза Костуранова Алексиќ.

СДСМ ВО СТРУМИЦА НЕ УМЕЕ И НЕМА АВТОРИТЕТ ЗА РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО НЕЧИСТОТИЈАТА НИ ПОСЛЕ 15 ГОДИНИ ЛОКАЛНА ВЛАСТ.

прес Мимоза Костуранова Алексиќ 01.02.2020

ПРЕС: Советничка група на ВМРО – ДПМНЕ во Собрание на општина Струмица. Д-р Мимоза Костуранова Алексиќ.СДСМ ВО СТРУМИЦА НЕ УМЕЕ И НЕМА АВТОРИТЕТ ЗА РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО НЕЧИСТОТИЈАТА НИ ПОСЛЕ 15 ГОДИНИ ЛОКАЛНА ВЛАСТ.

Gepostet von Регионален прес центар ВМРО – ДПМНЕ Струмица am Samstag, 1. Februar 2020


 

Повеќе