Струмица спремна за Карневалот на 29.февруари еве ја програмата за ова година

Под слоганот „ 30 години ѕвезда под небото„ Струмица со финални припреми е спремна да ги пречека гостите и со богата програма да го направи што е можно поинтересен карневалот за ова година.

Еве ја програмата за карневалот во Струмица :


Објавено во категорија

#Струмица

Повеќе