ЕВЕ ЗА ШТО НÈ ИЗЛАЖА: Куновска ја објави листата на разочарувања и неисполнети ветувања на Заев и СДСМ

Поранешната висока функционерка на СДСМ и поранешна пратеничка направи список на неисполнетите ветувања на Заев и СДСМ. Листата е отворена и секој може да допише, зашто предолг е списокот на разочарувања.

Никола Груевски ќе одговара Х, Ќе бидат казнети сите инволвирани во криминал и корупција Х, Ревизија и справување со Скопје 2014 Х, Бројчаник на тиумфална капија Х, Гасификација Х, Справување со загадувањето Х, Правда и еднакво општество за сите Х, Подобро образование Х, Подобро здравство Х, НАТО √, Санирање на состојбите во Охрид (УНЕСКО) Х, Оптимизирана поефтина поефикасна и департизирана администрација Х …

Повеќе