Мицкоски – Побарав од Премиерот на Словенија, Јанес Јанша да помогне во своите можности на Македонија и истата веќе ни додели прва пратка помош хуманитарна која Македонија ја чини нула денари


Кога од позиција на опозиција се бориш на честит начин да обезбедиш помош за својата држава, вродува со плод.

Денес Словенија ни додели прва пратка помош хуманитарна која Македонија ја чини нула денари изјави Мицкоски во емисијата “Само Интервју”.

Повеќе