БОБАН НОНКОВИЌ – СДС САКА БРЗИ ИЗБОРИ ОТИ ВО ОКТОМВРИ ДЕНАРОТ ЌЕ ДЕВАЛВИРА ДО 75 ДЕНАРИ ЗА ЕДНО ЕВРО, А ПЕНЗИОНЕРИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ ЕДНА ПЕНЗИЈА

СДС САКА БРЗИ ИЗБОРИ ОТИ ВО ОКТОМВРИ ДЕНАРОТ ЌЕ ДЕВАЛВИРА ДО 75 ДЕНАРИ ЗА ЕДНО ЕВРО, А ПЕНЗИОНЕРИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ ЕДНА ПЕНЗИЈА Брзи избори во втората половина на јуни или во прв јули месец оваа година му се потребни на СДС и нивниот лидер Зоран Заев само поради една и единствена причина – да ја претрка очекуваната девалвација на македонската платежна валута денар, која ќе биде проследена со депрецијација, а како резултат на тоа и очекувана инфлација што ќе ја втурне Македонија во огромна економска…

Повеќе...