Изјава на Силвана Ангелевска – Кандидатка за пратеничка на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата за обнова

Силвана Ангелевска кандидатка за пратеничка на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата за обнова Прес на Силвана Ангелевска – Кандидатка за пратеничка на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата за обнова Почитувани граѓани, јас денес ќе Ви се обратам без маска, не затоа што сум несовесна и не ги почитувам препораките, туку заради тоа што сум убедена како кандидат за пратеник, дека треба пред Вас да излезам очи в очи, без маска и без никакво политиканство.Овде сум пред Вас и сакам со Вас да споделам неколку мои размислувања и погледи, а и практично да…

Повеќе...